Bestikk og porselen til bryllupet

July 12th, 2023

Hvis du skal gifte deg i nærmeste fremtid og skal skrive ønskeliste til gjestene som kommer, vil de fleste plassere både bestikk og porselen på ønskelisten. Dette er dere garantert ikke alene om. Både porselen og bestikk er blant de mest populære ønskene brudepar har. Trenger dere inspirasjon til vakre bestikk og porselen, kan dere finne noe her.

Kom til enighet

Det er viktig å gjøre et grundig forarbeid når dere skal bestemme dere for bryllupsgaveønsker. Kartlegg både ønsker og behov, og sørg for at dere er enige i alle valgene før dere skriver listen.

Ulike typer bestikk

Dersom dere ønsker dere bestikk, er bør dere være enige om hvilken type dette skal være. Husk at tradisjonelt bestikk i sølv er vakkert og tidløst, men trenger mer vedlikehold og rengjøring enn moderne varianter.

Moderne bestikk i herdet stål kan ofte vaskes i vaskemaskinen, og kommer også i flere varianter. Her kan dere blant annet velge mellom intrikate mønstre eller rene design. Bestikksett i gull gir et elegant preg over bordet, og tar seg spesielt godt ut i kombinasjon med en hvit duk eller hvitt bord.

Porselen

Ønsker dere å kombinere bestikksettet med et komplett servise, er skåler, kopper og tallerkener i porselen et nydelig og tidløst valg.