Siste innspurt før bryllupsdagen

January 19th, 2018

Tiden før et bryllup kan være veldig travel. Selvsagt er det morsomt å fikse og ordne alt, men det kan likevel bli litt stressende. Etter at selve seremonien og festen er planlagt, gjenstår det mange detaljer, som brudekjole, brudebukett, hår og sminke. Alt bør planlegges i god tid for å unngå stress på selve dagen.

Det lille ekstra

Mang en vordende brud ønsker å gjøre det lille ekstra før bryllupsdagen, slik at hun kan føle seg ekstra fin. Det skal ikke alltid så mye til. Overlat gjerne hår og sminke til en profesjonell for å gjøre litt mer ut av det. Kanskje frisyren kan være litt mer spennende enn til vanlig. Og når det gjelder sminken, kan det sjelden bli for mye glitter og pynt. Det lille ekstra kan også innebære å gjøre leppene litt fyldigere. Dette bør i så fall planlegges i god tid. Bryllupsdagen er ofte noe man gjør bare én gang og alle vil selvfølgelig ta seg best mulig ut denne dagen.

Gjør det personlig

Det finnes mange gode tips om hvordan det perfekte bryllupet skal være. Men husk at bryllupet skal være personlig. Ingen er like, og ingen har samme smak når det gjelder borddekorasjoner og pynt. Snakk om det, og bli enige. Brudeparets ønsker skal alltid være det viktigste.

Husk å skape minner

Ikke nøy deg med å ta de klassiske bryllupsbildene. Lei inn en fotograf til å ta bilder på selve dagen, så slipper du å tenke på det selv. Har du en bekjent som er fotograf, er det enda mer perfekt. Sørg for at det blir tatt mange bilder, både av brudeparet og gjestene. Disse bildene kan bli til et fint fotoalbum, og de egner seg også som gaver til gjestene etter at bryllupet er over.