Match på bryllupsdagen

July 19th, 2016

Et bryllup er en vakker seremoni, og en pakt mellom to personer som lover å elske hverandre i gode og onde dager. En slik dag er spesiell og svært minnerik, og noe av det som er av stor betydning i et bryllup er uten tvil hva bruden og brudgommen har på seg.

shutterstock_303430547

En stilfull kombinasjon på den store dagen

Som sagt er bryllupsdagen ikke bare en spesiell og tradisjonsrik dag, men også en stilfull affære. Bruden og hennes brudekjole er ofte hva som er det mest spesielle. Men vi må ikke glemme den elegante brudgommen. Brudekjolen er som oftest hvit og i ulike fasonger, mens brudgommen ofte kles i sort med hvitt for å stå i stil med sin fremtidige hustru. Men hvorfor ikke prøve å gå bort fra tradisjonen og det kanskje litt kjedelige sorte og hvite? Hvorfor ikke prøve å matche i mer utradisjonelle veier? Hva med å gi brudgommen et mer spesielt og antrekk?Det er kanskje en vanesak for kvinner å matche sminke med ulike tilbehør som smykker og ørepynt, vesker med sko og lignende. Men menn kan også matche, spesielt på bryllupsdagen. På Neckwear kan du finne et stort utvalg i stilfulle og elegante skjorter fra mange ulike og kjente merker fra verden rundt. Du kan virkelig velge og vrake her. Skjortene du finner til menn her vil passe mange anledninger, men vil særlig passe godt for bryllup.

Velg dine komponenter med omhu

Vil du holde det nøytralt og lyst kan du finne mange slike skjorter på nett, i tillegg til fargede og stilige skjorter for en tydeligere matching av farger i et bryllup. Skal bruden bære en brudebukett av røde roser? Er brudens sminke ferskenfarget? Er fargetemaet til bryllupet gult og sommerlig? Det er mange ting i et bryllup man kan bruke som inspirasjon for å matche skjorten eller slipset/sløyfen til brudgommen. Dette er en ny og funky vri på bryllupsantrekket til mannen som definitivt er en trend som blir mer og mer populær. Gjør litt forarbeid, se gjennom alternativene for stilfulle skjorter – og velg din favoritt i rett fargetone.