Få perfekt hud til bryllupet ditt!

June 18th, 2019

Vi har alle på ett eller annet tidspunkt hatt et problem med akne eller pigmentflekker, men dette er problemer vi ikke har lyst til å vise i bryllupet vårt. Her er det da viktig med god egenbehandling for å minske problemet. Dette kan gjøres med en helt spesiell hudpleierutine eller eksperthjelp.I mer vanskelige tilfeller kan bytte av p-piller, tablettbehandling, kortison eller kosmetisk kirurgisk arrbehandling være et alternativ. Alle disse metodene vil være med på å redusere talgproduksjonen i talgkjertelen eller betennelsen i huden. Det vil ta flere uker før du vil se et resultat, og det kan også bli verre før det blir bedre.

Hudpleie i forkant av bryllupet

Husk på at det er viktig å starte med hudpleie minst seks uker før bryllupsdagen, dette fordi det vil ta tid å få sunn balanse i huden. Og i den forbindelsen kan du oppleve nye utbrudd. Samtidig er det viktig å ikke overdrive hudpleien. Du bør ikke eksperimentere for mye i denne perioden.Du vil gjerne føle deg strålende vakker på den store dagen din, og da kan det være lurt å gjennomføre en profesjonell aknebehandling. Kutt også bruken av stimulerende stoffer som koffein og alkohol ukene før bryllupet. Junkfood, uraffinert sukker og ferdigmat bør unngås, og du bør heller spise friske grønnsaker, frukt, fisk og nøtter.

Seks uker før bryllupet

Seks uker før bryllupet kan du gjerne bestille en time hos en hudpleiesalong. Dette fordi dette er en stressende periode og derfor er det lett for at huden blir tørr, gusten og sensitiv. Da vil du gjerne bli satt opp på en behandling en gang i uken fram til bryllupet. Huden trenger stimulering.Du kan også få en kur som du utfører selv hjemme, om du ikke har anledning til å gå ukentlig til hudbehandling. For å få optimal hudhelse vil en slik behandling inneholde rens, eksfoliering, dyprens med utklemming, samt teknikker som skal øke fuktigheten og være med på å gjøre huden myk og klar.